Een interessant project: Voor het bekende kledingmerk Tommy Hilfiger hebben wij een aantal ‘echte’ Volkswagen Kevers omgebouwd tot etalagemateriaal.

8

Hieronder wordt duidelijk het proces getoond hoe we diverse delen van vier VW Kevers aangepast hebben tot luxe etalageobjecten voor een aantal winkels van Tommy Hilfiger, o.a. aan de P.C. Hooftstraat te Amsterdam.

VW

De auto’s hebben we eerst in delen laten slijpen, zodat ze qua formaat ook zouden passen in de beschikbare etalageruimte

Dit was makkelijker gezegd dan gedaan omdat niet alleen het frame van de auto’s doormidden moest, maar ook het hele binnenwerk dat erin diende te blijven.

 

 

 

 

 

De Kevers hebben we afgewerkt met plaatmateriaal, zodat je niet rechtstreeks ‘in’ de auto’s kijkt maar dat het er strak uitziet.

 

Vervolgens hebben we de bekleding van de zittingen opnieuw gestoffeerd en het interieur weer teruggeplaatst. Ook is hier goed te zien hoe de auto’s uiteindelijk geworden zijn nadat ze in de gewenste kleur zijn gespoten.

76

 

Hierna hebben we op hout geprinte foto’s in de kofferbakken gemonteerd waarop afbeeldingen te zien zijn van kleding en koffers, zodat het net lijkt alsof deze eruit vallen.

 

En het uiteindelijke resultaat in de etalage van de winkel aan de Amsterdamse P.C. Hooftstraat.

910

 

 

 

%d bloggers liken dit: