Een fantastische kinderkamer waarin de belevenis gestimuleerd wordt en fantasie geen grenzen kent.

Een eeuwenoude tempel vormt de basis van deze kamer.

Op verschillende manieren is de tempel te beklimmen. Via een avontuurlijke touwbrug kun je naar het hoger gelegen platform gaan, en aan de zijkant via het klimnet klauter je ook zo omhoog. Een groot lounge-net op de top van deze tempel geeft naast veel speelplezier ook de mogelijkheid om lekker te relaxen.

Een spannende hangbrug leidt je hier gemakkelijk omhoog

Een mysterieuze, sprookjesachtige jungle waarin we natuurlijke elementen hebben gecombineerd met een stoer design.

Binnen in de tempel vind je het bed, voorzien van dimbare spotjes welke vanuit het bed te bedienen zijn.
Hier wil je bijna niet meer uitkomen, zo lekker knus is het hierbinnen.
Aan de achterwand van de tempel is een kleine leguaan omhoog geklommen.
Vanzelfsprekend maken we uitsluitend gebruik van duurzame materialen zoals deze Robinia stammen.

De bovenzijde van de tempel bestaat uit een stalen frame waarin een loungenet is gespannen. Het loungenet laat veel licht door wat de ruimte ten goede komt. Uiteraard is deze mega hangmat een hele leuke speelplek, een relaxplek en zelfs een extra logeerplek. Een tijdloos concept waar ook tieners zich nog jaren kunnen vermaken.

Een bijpassend fotobehang in combinatie met het realistische schilderwerk van de tempel door onze meesterschilder Bas komt hier perfect tot zijn recht.

De andere kant van de kamer is uitgerust met een spannende klimwand. Blijvend leuk en een hele uitdaging om hier zo hoog mogelijk te raken. De wand is voorzien van Beton Ciré waardoor de kans op beschadigingen en vieze vlekken van bv. schoenneuzen verkleind wordt.

Met een op maat gemaakt hoekbureau van massief bamboe en een valmat in dezelfde vorm is deze kamer dan ook helemaal af. De roomdivider van Robinia stammen geeft dat extra junglegevoel aan de ruimte!

Met een kabelbaan naar de andere kant van je kamer! Een mooie solide geleiderails zorgt ervoor dat je verschillende speelelementen hieraan kunt bevestigen zoals klimtouwen, een kabelbaan-handvat of een schoteltje. Blijvend leuk voor alle leeftijden!

%d bloggers liken dit: